Type what you are searching for:
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.

Er begint een nieuw jaar! Pak de kansen, ga onderuit en krabbel weer op.

– Er begint een nieuw jaar! Pak de kansen, ga onderuit en krabbel weer op.

Het nieuwe jaar is begonnen. Tijd voor een korte terugblik, goede voornemens en een blog! :)

In de zomer van 2016 werd Firma Koos echt mijn label, met De Regenboog Groep als directe samenwerkingspartner. Serious business. Spannend en superleuk! Dankzij Judith kwamen er te gekke producten, dankzij Erik weer een fantastisch filmpje met Soertie en dankzij Niels een hele mooie website mét webwinkel. In september was er een officieel lanceringsfeestje, met klanten, vrienden en vooral de werknemers van de sociale werkplaats. Ik moet nog steeds glimlachen als ik daar aan terugdenk. Wat een leuk feestje was dat. Dat gaan we zeker nog eens doen! :)

In de maanden daarop is er heel hard gewerkt. Productieprocessen uitgeprobeerd en verbeterd, veel laptophoezen, tassen en kussens gemaakt, opdrachten voor doosjes en prullenbakken voltooid, nieuwe producten ontworpen en uitgevoerd, mediaplannen gemaakt, en nog veel meer. En hoe leuk, er gingen ook vele bestellingen op de bus en we hebben veel klanten blij gemaakt!

En nu 2017! Met veel goede voornemens, wilde plannen en frisse moed. Dit blog is onderdeel van één van mijn goede voornemens: vaker vertellen over mijn missie. Wat dat is? Laten zien dat alles en iedereen een kans verdient om mee te doen. Of een tweede. Desnoods een derde en een vierde. De mensen op sociale werkplaatsen zitten om allerlei redenen even op een zijspoor, en worden daardoor wel eens voor minder aangezien. Ik wil met Firma Koos het tegendeel bewijzen. Niemand is meer of minder, iedereen verdient een tweede kans. Daarom staat ook de volgende uitspraak op de januari-maand van de de kersverse Koos-kalender: Er begint een nieuw jaar! Pak de kansen, ga onderuit en krabbel weer op. Gelukkig nieuwjaar!

img_9888

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.