Type what you are searching for:
0
  • No products in the cart.
0
  • No products in the cart.
 

Dit is Koos.

Deze mensen, en nog vele anderen, maken Firma Koos.

Fan

naaister

Anneleen

initiatiefnemer

Soertie

vouwer, bezorger, acteur

Peter

boekbinder, klusser bij Homeservice

Hans

fotograaf, vouwer, Photoshopper

Judith

ontwerper (judithlisanne.nl)

Soertie, CEO van Firma Koos, aan het woord.

Meedoen met Koos.

Het begon allemaal op initiatief van De Regenboog Groep, een Amsterdamse stichting die zich inzet voor mensen in sociale armoede. Dat doen ze bijvoorbeeld in sociale werkplaatsen, waar mensen werken die even op een zijspoor zitten; door een psychose, een ongelukkige samenloop van omstandigheden of simpelweg door het verleden, wie zal het zeggen? En wat maakt het ook uit? Ze zijn gewoon aan het werk! Firma Koos maakt dat zichtbaar. Daarom ontwerpen we producten waarbij iedereen kan bijdragen aan het maakproces. Sterker nog, de producten worden ontworpen met de makers in het achterhoofd, je hoeft niet perfect te kunnen naaien om wel mee te kunnen doen aan het maken van een tas. Want bij Firma Koos geloven we in meedoen. Door iedereen, altijd en overal.

Firma Koos wil de sociale werkplaats en vooral de werknemers ervan opnieuw op de kaart zetten. Om dat doel te bereiken zijn we altijd op zoek naar samenwerkingen. Met sociale werkplaatsen, opdrachtgevers, initiatiefnemers, winkels, organisaties, en ga zo maar door. Samen kunnen we nog veel meer mensen mee laten doen. Ben of ken je zo’n mogelijke samenwerkingspartner? Stuur gerust een mail.

Heb je een ander goed idee om Firma Koos te versterken? Of heb je een bijzondere opdracht voor ons? Heb je een fantastisch cadeau in je hoofd, maar kun je het niet zelf maken? Neem vooral contact op, wij denken graag met je mee. Zo is Koos.